21/5 2018 Speltips Allsvenskan

Måndag: Hejdlös spelform – nu klipper vi en rak vinnare till 5,25

Formen är fenomenal här på sajten. Spelen bara prickar in – gårdagens oavgjorda resultat, kryss, mellan Sevilla och Deportivo satte till finfina 4,30 x insatsen. Galet hur bra det sett ut faktiskt och det är bara att gratulera om ni följt med på spelen de två senaste veckorna.

Nu kör vi vidare med spel från 1X2-marknaden – detsamma som vi spelat på vår systersajt www.Spelbloggare.se – när Stoke möter Tottenham på Britannia Stadium.

Stoke är extremt hala – sviker ofta i favoritposition, men slår hårt när nivån på motståndet skruvas upp. Ofta de skräller till det och är en finne i röven på topplagen. Exempelvis löstes 2-2 på White Hart Lane detta spelår medan båda mötena under fjolåret vanns mot ”Spurs”.

Lite av ett mardrömsmotstånd för Tottenham med andra ord. Givetvis vill ”The Potters” också bli de som grusar deras titelhopp.

Marko Arnautovic verkar dessutom vara tillbaka för Stoke – en spelare som är av extrem betydelse. Sylvass i sina bästa stunder.

Tycker inte alls att 1X2-oddsen avspeglar verkligheten som den ser ut och den raka ettan spelas därför till 5,25 x smeten hos Bet365.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00
Speltips: Stoke vinner, rak etta
Odds: 5,25
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier