17 april 2017 Villarreal Leganés Speltips

Måndag: Jamie Vardy är omöjlig att stoppa – kombinationsspel testas till 6,00

Positiva oddsrörelser, 1-0 redan efter tre minuter – sedan föll Fiorentina ihop. Skrällspelet att de skulle vinna borta över Juventus till 7,00 x insatsen missade dessvärre. Vi hade helt enkelt inte flytet på vår sida och laddar om batterierna för ännu en vecka – och nya spel.

Tar sikte på måndagens enda match från Premier League – Leicester mot Chelsea. Det är alltså toppen mot botten, inte botten mot toppen som det var tippat på förhand.

Den här storyn kan ni säkert redan nu; men mästarna Chelsea var stora favoriter till att vinna serien på nytt, Leicester en stark nedflyttningskandidat. Nu är istället de blåa från London inblandade i den absoluta bottenstriden och Leicester återtar förstaplatsen vid händelse av en trea här, kliver upp på samma antal pinnar som Arsenal vid kryss.

Formen är kalasbra i Leicester – treorna bara radas upp på löpande band. Tuffare för Chelsea, inte minst på bortaplan, och även om man stod för en av årets bästa prestationer i veckan, när Porto avvärjdes med 2-0. Har dock varit stor skillnad på Chelsea i seriespelet och Europa.

Gästerna plitas ner som hyfsat stora favoriter, men det är inte alls som skrivet i sten att de fixar ett bra resultat här. Att vända en usel bortasvit – det finns enklare uppgifter än Leicester på King Power Stadium för det.

Leicesters stora stjärna, Jamie Vardy, toppar skytteligan med 14 baljor på 15 matcher och hade inför 3-0-vinsten borta över Swansea senast hittat nätet i sex raka matcher. Toppform. Hjälte på nytt? Det skulle inte förvåna.

Kombinationsspelet att Jamie Vardy gör mål och att Leicester vinner finns till 6,0 x polletterna hos William Hill och det spelas.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, måndag 14/12
Speltips: Jamie Vardy gör mål och Leicester vinner
Odds: 6,00
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier