13 februari 2018 Basel Manchester City Speltips

Måndag: JVM-succén följs upp av Premier League-dubbel

Succé! Danmark vände 0-1 och vann med 2-1 mot Schweiz i JVM, vilket innebar att vårt skrällspel prickade fint till 7,50x. Som nämnt; oddssättarna var fel ute och Schweiz ser fortsatt skakat ut. Ur balans, oharmoniska.

Vi hoppas kunna fortsätta vidare på vinnarspåret och bjuder på en skrälldubbel till 16,06 x insatsen från måndagens Premier League.

Observera att avsparkarna sker tidigare än vanligt, så att ni inte missar spelstopp.

Everton – Stoke: Raka tvåan till 4,40

Var favoritskapet ska vara är odiskutabelt, men att Everton ska stå i strax under dubbelt? Inte en chans. Skrällen är mycket närmare än vad siffrorna på 1×2-marknaden antyder.

På pappret är det två hyfsat jämna parter; Everton har inte kommit upp i nivå på hemmaplan och Stoke är oväntat bra på resande fot. De har ju varit kända för hemmastyrkan snarare än den på bortaplan.

Och Stoke stod för en närmast prickfri prestation när Manchester United avvärjdes med 2-0 senast medan Everton, trots sin vinst, var uddlösa mot Newcastle.

Stark skrälltvåa.

Watford – Tottenham: Raka ettan till 3,65

Inne på skrällobjektet även här.

Tottenham är bra; är förtjänta av fjärdeplatsen, men vi ska minnas att Watford bara är tre pinnar under dem och nykomlingskometen hade innan 2-2-matchen borta mot Chelsea i helgen vunnit fyra matcher i följd, varav ena med 3-0 mot Liverpool.

Två raka vinster för ”Spurs” förvisso, men det har varit mot två formsvaga motståndare. Annorlunda uppgift nu, ett sprudlande Watford.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 16:00, måndag 28/12
Speltips: Se dubbel ovan
Odds: 16,06
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier