16/1 2018 Mansfield Cardiff City Speltips

Måndag: Långtidsspel från Premier League till 17,00

Ny vecka, nya möjligheter och förstås – nya speltips.

Måndagens matchutbud är tunt och istället för tips från enskilda matcher, testar vi ett långtidsspel från Premier League – om var titeln ska hamna.

Topptrion bestående av Arsenal, Leicester och Manchester City har studsat från konkurrenterna bakom och undertecknad skulle bli förvånad om titeln skulle hamna någon annanstans än hos någon av just dessa tre. Såhär ser tabellen ut just nu:

1. Arsenal, 22: 13-5-4, 44p, +16 mål
2. Leicester, 22: 12-8-2, 44p, +13 mål
3. Manchester City, 22: 13-4-5, 43p, +22 mål

Med andra ord: helt öppet race.

Leicester är förstås de som anses ha minst möjlighet till att plocka den åtråvärda titeln – inför spelåret tippades de i botten och att de skulle vinna hela kalaset stod i 1501,00 x polletterna om jag minns rätt.

Men det verkar inte som att det här tappet kommer. Möjligen sett lite sämre ut de senaste veckorna, då det blivit osunt många oavgjorda matcher – men man fortsätter prestera i toppfajterna; vann exempelvis med 1-0 borta över Tottenham förra veckan.

Får de förbli befriade från skador på toppspelarna bör Leicester ha en helt okej chans till att knipa den här förstaplatsen. De, om några, har visat att ingenting är omöjligt. Till 17,00x är det bara att slussa in polletterna.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: –
Speltips: Leicester vinner Premier League
Odds: 17,00
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier