Måndag: Målspel betalar 4,70 – fint investeringsläge

Som oftast halvskoj spelutbud när en ny vecka ska inledas. Men ja, tycker vi får stort värde uppdukat i en av måndagsbataljerna – den mellan Levante och Las Palmas.

Botten mot botten i spanska Primera División. Jumbon mot tredjejumbon, mer bestämt. Tror det kan bli en underhållande och målrik match – helt till skillnad från vad oddssättarna tänker.

Hela 4,70 x insatsen får vi för överspelet på 3,5-målslinan – klara värdesiffror.

Levante måste nästan vinna det här, annars riskerar de att bli helt fastkedjade i botten av brunnen. Fem pinnar skiljer upp till säker mark och den här typen måste vinnas, när man annars brukar stå chanslösa mot motstånd från toppen och ha det oerhört tufft även mot mitten.

De har visat upp fin offensiv vilja och kraft på sistone. 3-4-förlust borta mot starka Celta Vigo senast och dessförinnan vinst med 2-1 hemma över Rayo Vallecano. 10 mål på två matcher – offensiven klickar, men de defensiva bekymren kvarstår.

Nu måste de pusha upp tempot och positionerna – det mot ett Las Palmas som varit vassa på sistone, och även släppt in en hel del. Liknande situation som för motståndarna, med skillnaden att den här trenden pågått under en klart längre period. Fyra av de sju senaste matcherna har klivit över 3,5-linan.

Polletter – in!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:30
Speltips: Levante – Las Palmas: över 3,5 mål
Odds: 4,70
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier