19 juni 2018 Ryssland Egypten Speltips

Måndag: Målspelar till 13,00 från kvällens Serie A-fajt

Vi hoppade spel under söndagen. Fann inte klara värdesiffror hur jag än vände och vred på oddsen i de olika matcherna. Ibland är det så – bara att blicka framåt.

Tar och klipper ett odds i kvällens enda 21:00-match från italienska Serie A – och det är inte vilken som helst. Tabelltvåan Napoli välkomnar ettan Inter till Stadio San Paolo och då borde en målsnål batalj kunna vara att vänta.

Napoli är främst kända för sina offensiva kvaliteter, men har växt enormt defensivt under spelåret. Nollan är hållen i sju raka matcher medan man inte direkt öser in mål framåt. Helt tvärtom från hur det sett ut under de senaste åren.

Inter är försvarsstarkast i serien sett till antalet insläppta mål – sju stycken – och fyra av dessa kom faktiskt i en och samma match. Att få hål på Roberto Mancinis disciplinerade manskap verkar nästan vara en omöjlighet. Mål har inte släppts in på fyra matcher i följd, eller i sex av de sju senaste.

De som ska sätta tempot är förstås Napoli – som alltid när de spelar på hemmaplan. Mot ett vattentätt Interförsvar, som vi kan räkna med kommer falla tillbaka, kan chanserna bli svårskapta. Mållöst?

Första laget att göra mål: inget – spelas till 13,0x hos Betway.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, måndag 30/11
Speltips: Napoli – Inter: Första laget att göra mål – inget
Odds: 13,00
Bolag: Betway


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Betway ger våra läsare en unik bonus värd 1 500 kr bonus.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier