Måndag: Nästa sömnpiller – i Superettan?

Fortsatt tufft på spelfronten, som det varit i över en vecka nu. Bara att ha tålamod när vi synar odds på den här typen av nivåer. Hittills har det varit lönsamt, och det hoppas vi såklart att det fortsätter vara.

Slutade 1-1 mellan Gefle och HIF senast, vilket betydde att vårt spel – att det skulle bli mållöst – missade till 10,00 x smeten. Kör på exakt samma spel nu, fast med oddset upptrissat fem decimaler.

Samma land dessutom, men en serie under – Superettan. Sirius mot Halmstad. Två väntade toppkonkurrenter. Således en underhållande fajt att vänta? Nja, jag tror faktiskt inte det.

Sirius verkar ha vissa offensiva problem medan den defensiva stabiliteten utmärkte dem under fjolåret, i synnerhet på hemmaplan. I genrepsmatchen, vilken spelades borta mot Gefle, var man faktiskt spelförande; hade det mesta, men målchanserna var svårskapta. Oroväckande svårskapta.

Här ska HBK krypa ihop med sin fembackslinje. Säkert nöjda med en pinne och då borde 0-0 vara ett resultat att ta sikte på. Kan bli svårt att hota framåt.

Tillknäppt, som premiärer brukar bli, att vänta?

Första målet: inget – spelas till 10,50 x polletterna hos Betway.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00
Speltips: Första målet – inget
Odds: 10,50
Bolag: Betway


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Betway ger våra läsare en unik bonus värd 1 500 kr bonus.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier