16/1 2018 Mansfield Cardiff City Speltips

Måndag: NHL-trippel till 5,03 testas

Ja, vad säger man egentligen om Liverpools insats igår? Det var minst sagt skrällarnas helg där bland annat Bayern München, Liverpool och Chelsea förlorade mot betydligt svagare motstånd och Barcelona, Manchester United och Tottenham alla tappade poäng.

Imorgon tisdag är Champions League tillbaka men idag måndag ställer vi in siktet på NHL där vi testar en trippel till 5,65 gånger pengarna.

Colorado – Minnesota: Under 5,5 mål till 1,72

Minnesota har tre raka och fem av deras sju senaste under 5,5 mål. Nu ställs de mot Colorado som även de har tre raka under 5,5 mål och ser vi till inbördes möten har faktiskt sex av de sju senaste gått under 5,5 mål. Båda lagen har hög offensiv kapacitet men inget av lagen för det att stämma fullt ut och jag tror på en ny målsnål match här.

Boston – Nashville: Boston vinner inklusive förlängning/straffar till 1,72

Efter den tunga starten med tre raka förluster har Boston hittat rätt och vunnit 14 av 22 matcher. Ser vi mer kortsiktigt har de vunnit sex av de åtta senaste och deras senaste match vann de med klara 4-0 mot Vancouver. Hemma i Boston har de vunnit fyra av de fem senaste och är väldigt svårslagna. Nashville förlorade nu senast mot Detroit efter hela fem insläppta mål och de har förlorat fyra av deras fem senaste. På bortais har de förlorat fem av deras sex senaste.

Vancouver – Buffalo: Under 5,5 mål till 1,7

Buffalo spelade natten mot måndag och lär ha trötta ben här. De har även förlorat två av deras tre senaste och åtta av de elva senaste. Vancouver är samtidigt i en djup svacka med fem raka förluster och hela 13 förluster på de 16 senaste matcherna. Fem av Vancouvers sex senaste har gått under 5,5 mål och de har bara fått iväg smått usla 49 skott på mål över de tre senaste matcherna trots att två varit på hemmaplan.

Jag ser en matchbild där Vancouver får styra mot ett svagare Buffalo som har en match i benen men ett hemmalag som inte alls fått igång sin offensiv vilket leder till en målsnål match. Dessutom har hela 14 av Buffalos 17 senaste matcher gått under 5,5 mål.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 01:00
Speltips: Trippel enligt ovan.
Odds: 5,03
Bolag: Unibet. Saknar ni konto får ni 200% bonus upp till 1 000 kronor här. Om ni sätter in 500 kronor får ni alltså 1 500 att spela för!


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier