20/8 2018 Speltips Crystal Palace Liverpool

Måndag: Oflyt hoppas kunna bli till flyt när vi tar oss till SHL

Oflytet de två senaste dagarna finner inget motstycke. Assyriska var klart bättre än Dalkurd och hade möjligheter till att skyffla in en 2-1-balja i slutminuterna – men miss på 6,00-oddsaren efter 1-1. Ännu värre var de nu senast när Falkenberg stod upp väl mot IFK Norrköping och inte släppte in vad som blev slutresultatet fören i den 85:e minuten, 1-2. Miss på dubbelchansen till 7,50x där.

Dessförinnan prickades ju en 4,33-taggare, så formen får väl ändå betraktas som konserverad.

Bryter ny mark och skiftar över till lite puck och SHL. Funnit ett fint spel i matchen mellan Rögle och Skellefteå, nedsläpp 19:00.

Topptippade Skellefteå har vaknat till liv efter en tvärusel start på spelåret och vunnit tre av de fyra senaste matcherna, och då kom den där plumpen borta mot mästarna Frölunda. Kan inte krävas så mycket mer och SAIK har siktet uppåt i tabellen.

Och ett bättre passande motstånd kunde de knappast få, bortalaget. Rögle är inte bara ett av seriens tunnaste lag, utan är dessutom i riktigt dålig form. Undermåliga prestationer radas upp en efter en – och facit är på så lite som nio poäng på 11 matcher.

Det ska råda klasskillnad ikväll…

Skellefteå -2,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst tre baljor – testas till 3,75 x smeten.

Ett nästan lika bra odds dukas ut av Unibet och hos dem får ni 1 500 kronor att spela för med bara 500 kr insatta. Öppna ditt konto hos dem här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00
Match: Rögle – Skellefteå
Speltips: Skellefteå -2,5 mål (asian handicap)
Odds: 3,75
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier