Måndag: Prickade 3,60-oddsare följs upp av 5,00-taggare

Resultatspelet från matchen mellan Malta och Skottland får vi pricka av som miss, men krysset mellan Tjeckien och Nordirland satt som en smäck till 3,60 x fläsket.

Skönt att hittat tillbaka på rätt spår efter en liten dipp. Men så är det; swingsen blir stora när oddsen är på den här nivån. Två veckor av missade spel kan räddas av en eller två dagar av prickade sådana. Allt som allt har vi dock sedan starten kunnat se till att ni läsares plånböcker blivit fetare – och så hoppas vi fortsätta.

Och vi håller oss kvar på VM-kvalområdet. Brukar kunna hittas värde i matcher som dessa…

Nu? Ukraina – Island! Givetvis är det skrälltankar som bollar runt i huvudet.

Lasse Lagerbäck har lämnat Island, men det är en stärkt liksom kompetent fotbollsnation kvar sedan hans tid. Flera av spelarna har lämnat tidigare klubbar för större uppdrag, ofta ute i de europeiska toppdivisionerna, efter de upprepade succéerna – senast i EM.

Vad vi lärt oss är att Island aldrig kan räknas bort. Och här möter de en rätt passande motståndare och matchbilden borde bli trevlig för de omställningsskickliga islänningarna.

Ukraina är absolut starka, men har visades extremt sårbara i EM. Tre förluster av tre möjliga, inte ett enda mål framåt och motståndet stod Tyskland, Polen och Nordirland för. Nu ska dansen föras och om man är lika avtrubbade nu, som då – då är det upplagt för skräll.

Island att vinna, rak tvåa, spelas till 5,00 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45
Match: Ukraina – Island
Speltips: Island att vinna, rak tvåa
Odds: 5,00
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier