Måndag: Resultatspel från Svenska Cupen

Svenska Cupens andra omgång avslutas med mötet mellan Hammarby och Ljungskile på Tele2 Arena i Stockholm. På förhand är hemmalaget stora favoriter, men vi har en känsla av att spelbolagen överskattar målmöjligheterna här.

Hammarbys första match i gruppspelet slutade 0-0 mot Syrianska och man såg då rätt lama ut framåt, om vi ska vara helt ärliga. Det är visserligen tidigt på säsongen och därför inte särskilt konstigt. Ljungskile förlorade med 2-1 borta mot Djurgården. Laget visade att de inte på något sätt är en slagpåse, utan snarare att de faktiskt kan streta emot bra.

Det kan också nämnas att Syrianska hemmaslog just Djurgården med 1-0 under söndagen, vilket gör att den här gruppen nu är väldigt tight. Det ger dessutom en extra dimension till den här matchen, som plötsligt är en god möjlighet för båda de här lagen att blanda sig i kampen om kvartsfinalplatsen.

Vår känsla är hur som helst att det här blir väldigt tight och troligen också målsnålt. Hammarby bör ha bäst chans att dra det längsta strået till slut. Därför tycker vi att resultatspelet 1-0 till 7,50 gånger pengarna hos bet365 lockar. Många mer mål än så blir det nog inte.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 19:00
Speltips: Resultat: 1-0
Odds: 7,50
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier