Måndag: Trippel till 7,97 gånger pengarna

Ny vecka, nya spel. Idag har vi hittat en spännande trippel från Premier League samt NHL som betalar 7,97 gånger pengarna. Det är Unibet som erbjuder det bästa oddset på denna trippel, saknar ni konto får ni 1 000 kr bonus här!

Tottenham – Aston Villa: Rak etta till 1,42

Tottenham känns nästan givna här och även om oddset på den raka ettan är lågt anser vi värdet finns där och den fungerar bra för att driva upp oddset på vårt system. Aston Villa har till exempel fem raka förluster och Spurs vann sin senaste match mot Bournemouth med 5-1 efter bland annat tre mål från Kane.

Toronto Maple Leafs – Dallas Stars: Dallas -1,5 mål till 2,7

Dallas har vunnit åtta av de nio senaste, har en strålande offensiv som öser in mål och vunnit samtliga fyra bortamatcher den här säsongen. Toronto har sex raka förluster och bara en seger på säsongens tio matcher. Hela sju av Dallas nio segrar den här säsongen har dessutom varit med minst två måls marginal och med tanke på att de dunkat in 13 mål på deras tre senaste matcherna tror jag de löser en seger med minst två måls marginal mot Toronto.

Chicago Blackhawks – Los Angeles Kings: Under 4,5 mål till 2,08

Kings inledde säsongen med tre raka förluster men har sedan dess sju raka segrar och bygger mycket av sin framgång på defensiven. Under deras sju raka segrar har de bara släppt in 1,2 mål i snitt per match. Chicago har två raka förluster bakom sig på bortaplan men vänder nu hem och deras två senaste hemmamatcher har faktiskt båda slutat 0-0 efter 60 minuters spel.

Två riktigt bra lag som vet hur man stänger ner en motståndare mot varandra öppnar för en målsnål match.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, måndag 2 november
Speltips: Trippel enligt ovan. Tottenham rak etta, Dallas -1,5 mål samt under 4,5 mål i Chicago-LA Kings
Odds: 7,97
Bolag: Unibet (Klicka här för 1 000 kr bonus!)

 

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier