20/8 2018 Speltips Crystal Palace Liverpool

Måndag: Veckan kickstartas med svensk ishockey och ett skrällspel…

Gefle var nära att fälla Elfsborg hemma på Gavlevallen, men det slutade 2-2 och vår skrälletta till 4,60 x insatsen missade. Att värdet fanns där däremot? Tveklöst!

Ändrar bana, sport och division. Hockeyallsvenskan – Modo mot Södertälje.

Tycker inte att det finns så mycket att diskutera, skrällvärdet är stort och vi hittar faktiskt ett identiskt odds som senast.

Vi är tidigt in i säsongen och då ska man alltid ha ett extra öga på skrällarna. Gillar oddsen på spelen till Södertäljes favör starkt.

Modo är den bättre parten, det måste erkännas. Svart på vitt. Men hur mycket skiljer det, egentligen? Inte alls så mycket som oddssättarna menar med deras nedplitade siffror. Om det handlar om en undertro på SSK eller övertro på Modo låter vi stå osagt. Eller ja, det är helt irrelevant.

Nu har inte Modo fått fart på skridskorna ännu; hackar rejält och har inte spelat in fler än sju pinnar på fem matcher. Södertälje har också mer att bevisa, men ändå varit marginellt bättre.

Två hemmatorskar av två möjliga, varav en efter ordinarie tid, har det blivit för Modo. Tredje nu?

Södertälje att vinna, rak tvåa, spelas till fantastiskt fina 4,60 x insatsen.

Förresten! Ni har väl inte missat att ni läsare får motta en unik välkomstbonus hos Redbet? Öppna ditt konto här och erhåll 2 000 kronor i välkomstbonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00
Match: Modo – Södertälje
Speltips: Södertälje att vinna, rak tvåa
Odds: 4,60
Bolag: Redbet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Redbet erbjuder våra läsare en unik bonus värd hela 2 000 kronor.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier