Oddsbonusar

2 000 kr
Sätt egna odds.
Grym produkt från ett av värledens största spelbolag.
Otroligt brett utbud.
Hämta bonus!

500 kr omsättningsfritt
Nystartat bolag som satsar mot toppen
Helgjuten sportbook – bra odds och brett utbud
Träffsäker design
Hämta bonus!
Sätt in 500 kr
Spela för 1 500 kr
Marknadens fetaste bonus – sätt in 3 000, spela för 6 000 kronor
Ett måste vid spel på svensk ishockey, särskilt SHL
God bredd – fina odds, stort utbud och kunnig kundtjänst
Hämta bonus!
200%
2 000 kr
Klassiskt svenskt spelbolag
Livestremar all möjlig sport – helt utan kostnad
Ett måste för asian handicap-spel
Hämta bonus!

Söker du en eller flera nya oddsbonusar? Då har du kommit helt rätt! Vi har samlat de bästa spelbolagens bonusar till ert förfogande och motiverar varför just det bolaget kan passa din spelprofil; beroende på vilken typ av spel du tycker om och storleken på bonusen, med mera.

Använd flera spelbolag – få bäst odds och välkomstbonusar

Vårt främsta tips är att alltid utnyttja fler än ett spelbolag, av en mängd orsaker, men framförallt för att du alltid ska ha möjlighet att hitta de bästa oddsen på det spel som är av intresse. Dessutom får man ta del av fler bettingbonusar, vilket innebär en större spelkassa att leka med – och i sin tur större möjligheter att vinna pengar.

Här på Superspelen pushar vi endast betting bonusar från säkra och schyssta spelbolag med ett gott anseende. Har ni specifika frågor om bolagen eller bonusarna är ni välkomna att kontakta oss på Twitter (@Superspelen). Vi svarar även på spelrelaterade frågor.

Bookiesarna och bonusarna ser olika ut

Flera av spelbolagen som pushas här på sidan har vi valt ut för att de är extra vassa på skrällodds, vilket är vår specialitet på sidan, och ofta är i topp på den typen av spel. Men det finns också en stor bredd och om man använder alla de bookies som vi har här i bonusguiden har man fått en perfekt grund för att kunna bli en vinnare på betting.

Vi försöker alltid förhandla med spelbolagen för att just ni, er läsare hos oss, ska kunna få ta del av unika och extra stora bonusar när ni registrerar er via våra länkar.

Standardbonusen, som merparten av spelbolagen erbjuder, är på 100% extra upp till 1 000 kronor, men det finns flera exempel med större, mindre och annorlunda ihopsatta bonusar. Inte minst sticker ComeOn, som är en mycket ansedd bookie – och hos dem får ni 6 000 kronor att spela för med bara 3 000 insatta, till schysst omsättningskrav. Där finns verkligen pengar att haffa hem!

Missa inte att titta närmare på vilka omsättningskrav som gäller för just den bonusen du är sugen på. Om du inte spelar speciellt frekvent eller för stora summor, då kanske det är bättre med en mindre bonus och enklare omsättningskrav. Om du istället är en storspelare kan det vara smart att plocka ut en fetare bettingbonus, som tar lite mer tid att få ut i rena cash.