15/2 2018 Östersund Arsenal Speltips

Onsdag: Allsvenskan sätter oss på rätt spår!

Derby fick in den första baljan, vilket vart förödande för vårt spel. Miss på Hull -1,5 mål (AH) till 4,25x. Streaken landade alltså på tre raka speltips in – till 4,10, 4,80 och 4,60 gånger pengarna. Hittar vi tillbaka direkt?

Grävt upp kalasvärde från Allsvenskan. Strålkastarljuset riktas mot Norrporten Arena och matchen mellan Sundsvall och Elfsborg.

Lutar starkt åt skrällen här. Boråsarna är en hel del upp och ner – sviker ofta. Inte vad som väntats av dem direkt. Senast var de extremt illa ute mot Örebro och det fina målvaktsspelet var det som innebar att ÖSK ”bara” skulle vinna med 1-0. Siffrorna hade absolut kunnat skjuta i höjden.

Giffarna är, i min bok, ett av seriens mest underskattade lag. En genomgående bra nivå har de hållit och även mot de absolut starkaste krafterna har man klarat av att stå starkt; exempelvis vann man över Malmö på bortaplan och klart hemma över nämnda Örebro.

Nu saknar boråsarna två av offensivens tyngsta pjäser i Simon Hedlund och Lasse Nilsson. Brutala avbräck – och det är just anfallsspelet som ska väga upp det bristfälliga försvarsspelet. Nu blir det klart svårare.

Sundsvall – 1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – spelas till 6,10x hos klassiska Unibet.

Sätt in 500, få 1 000 kr bonus från Unibet!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:30
Speltips: Sundsvall -1,0 mål (AH)
Odds: 6,10
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Följ oss på sociala medier