17 november 2017 Girona Real Sociedad

Onsdag: Ännu en FA-cup- och skrällidé – rakt spel till hisnande 12,00

Bristol City varken vann eller det blev över 2,5 mål i matchen mot West Bromwich Albion. Vårt kombinationsspel missade således till 6,50 x insatsen. Vidare nu…

Stannar kvar i FA-cupen och riktar strålkastarljuset mot Anfield där Liverpool spelar mot Exeter City, huserande i League Two, i ett omspel efter att det omvända mötet slutade oavgjort, 2-2.

Jürgen Klopp har deklarerat att hans Liverpool, precis som i match nummer ett, kommer städa om helt och hållet i startelvan; juniorer och flera spelare långtifrån en ordinarie plats ska få chansen att visa framfötterna. Hur starkt är då detta Liverpool?

Inte mycket starkare än för spel i League Two. Det visade i alla fall den förra matchen på – en match som Exeter, sett till spel och chansfördelning, faktiskt borde ha vunnit. Nu är League Two-laget i ännu bättre form och när spelarna kliver ut i en av årets matcher – att få spela på Anfield – borde skrällen kunna lura runt hörnet.

Som oddssättare hade jag inte betalat ut en punkt över 7,0x för den raka tvåan – nu får vi hisnande 12,00 x insatsen hos Redbet. Bara att kasta in kronorna…

Om den inte har sjunkit till avspark, borde den ha gjort det en liten bit in i matchen. Det här har alla möjligheter att bli en jämn batalj.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 21:00
Speltips: Liverpool – Exeter City: Raka tvåan
Odds: 12,00
Bolag: Redbet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Redbet erbjuder våra läsare en unik bonus värd hela 2 000 kronor.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier