11 januari 2017 Färjestad Djurgården Speltips

Onsdag: Betydligt mer dominanta än 3,30!

Det blev tyvärr ingen vinst under tisdagen, men nu tar vi direkt nya tag med ett spel från returmötena i CL-playoff. Vårt fokus hamnar på matchen mellan Manchester City och Steaua Bukarest.

Manchester City har onekligen dödat den här matchen redan efter att ha vunnit med klara 5-0 på bortaplan i det första mötet. Det gör att den här matchen egentligen inte betyder särskilt mycket.

Å andra sidan är Manchester City, Pep Guardiola och flera av hemmalagets spelare kända för att alltid vilja vinna matcher – gärna så stort som möjligt. Det här är med andra ord en god möjlighet att näta om och om och om igen.

Trots att matchen är avgjord tror vi att möjligheterna till mål är mycket goda. Det lär bli åka av från start, för att sedan mattas av med tiden. Sergio Aguero – om han spelar – lär trycka in en boll eller två.

Vi tror att Manchester City är som starkast inledningsvis, för att sedan mattas av något mot slutet. Därför spelar vi Manchester City -1,5 (första halvlek) till 3,30 gånger pengarna hos bet365. En nätt skräll, men likväl ett fint odds.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, onsdag 24/8

Speltips: Manchester City -1,5 (första halvlek)

Odds: 3,30

Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Följ oss på sociala medier