21/6 2018 Speltips Argentina - Kroatien

Onsdag: Bombsäkert till 8,50 igår – vi fortsätter på samma spår

Skrällkänslan vi hade i cupmatchen mellan Sheffield Wednesday och Arsenal visades helt korrekt – Championshipklubben vann med klara 3-0 och vi kunde räkna in 8,50 x insatsen på kontot. Alltid bra att titta lite extra på skrällarna i de inhemska cuperna, inte minst Ligacupen…

Kanske är det så att rundans stora skräll är redan är ”avverkad”, men det vore närmast tjänstefel att inte fortsätta på samma spår. Fler åttondelsfinaler – fler skrällar!

Next up: Liverpool-Bournemouth på Anfield.

Fem raka kryss, tre av dessa med Jürgen Klopp vid rodret. Det är Liverpools dystra formfacit – bland annat har man mött schweiziska Sion och ryska Rubin Kazan i dessa matcher. Sådana matcher man presenterats som storfavoriter i.

Den här första förlösande vinsten ska väl komma snart. Då borde väl Bournemouth vara ett passande motstånd? Samma Bournemouth som förlorat med 1-5 i de två senaste matcherna – mot Manchester City och Tottenham.

Möjligen, men att Bournemouth har kapacitet är tveklöst. Inte alls kommit upp i nivå den senaste tiden och bör inte alls räknas bort här, mot ett ständigt överskattat Liverpool. Klopps mannar väntas dessutom rotera runt en hel del i startelvan. Skadeproblem på det också.

Lär kanske vilas en och annan spelare i Bournemouth också, men de har inte haft ett i närheten lika hårt spelschema som Liverpool och kommer med all sannolikhet vara mer ordinarie kantat.

Gästerna ska inte räknas bort och den raka tvåan tar vi till 7,50x hos Bet365.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, onsdag 28/10
Speltips: Liverpool-Bournemouth: rak tvåa
Odds: 7,50
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier