11 januari 2017 Färjestad Djurgården Speltips

Onsdag: CL-smet smakar 5,10 x polletterna

Norrköping vann ”bara” med 3-1 över Hammarby och vårt asiatiska minushandikapp på dem innebar insatsen tillbaka. Nära på 6,00x!

Mycket svensk fotboll här på sajten på sistone. Nu styr vi skutan mot en lite större händelse, den första CL-semifinalfajten av två mellan Atlético Madrid och Bayern München.

Atlético spelar alltid smart och är defensivt solida, men möter nu ett Bayern München med enorma kvalitéer i offensiven. Får tyskarna in första baljan, då kan det här helt klart komma att bli en öppen batalj. Oavgjort med ett bortamål – då skulle de vara i en alltför bra sits för spanjorernas tycke.

Och att pusha upp positionerna mot Bayern – det brukar sluta i mål i baken…

Lutar väl inte åt en målfest, men oddssättarna underskattar ändå möjligheterna för mål. Så pass mycket att vi kan kliva in på 3,5-linan och få hela 5,10 x insatsen för överspelet hos Redbet. Oddssättarnas samlade åsikt är att chansen för linan att bli passerad är 21% – med andra ord menar även de att det finns värde där.

Mer intressant blir det också eftersom tre av Bayerns fyra slutspelsmatcher bjudit på minst fyra mål – resultatet 2-2 i samtliga.

Över 3,5 mål – polletterna in!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45
Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 5,10
Bolag: Redbet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Redbet erbjuder våra läsare en unik bonus värd hela 2 000 kronor.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier