18 januari 2018 Djurgården Brynäs Speltips

Onsdag: Fortsätter spelsuccén? Nytt objekt investeras i till 6,50

Arsenal löste biffen borta mot Hull i FA-cupen utan problem och -1,5-handikappet på dem satt stenklart till 3,20 x polletterna. 4-0 skrevs vinstsiffrorna till slut. Två av de tre senaste spelen, till de nämnda siffrorna samt 4,33x har prickat. Spelformen har vänt – hurra!

Vi tar och skruvar upp nivån ett par snäpp nu.

Det handlar om matchen mellan Bastia och Nantes, vilka hittas inom två pinnars marginal i det täta mittenskiktet av Ligue 1. Utan större skadebekymmer för någondera av parterna, förvånar det enormt att Nantes, på bortaplan, är favoriter mot en så pass likvärdig konkurrent.

Formen är dessutom klart bättre för Bastia; har tre vinster och ett kryss på de fyra senaste matcherna. Inte en enda balja har släppts in på dessa matcher. Galet bra besked.

Möter nu ett Nantes som föll med 1-4 borta mot, inte överdrivet starka, Nantes senast. Öppna spjäll bakåt, men ändock visst hot framåt.

Tre pinnar för respektive part hade betytt att de hamnar i en fin position för att plocka en Europabiljett inför slutspurten. Tror inte att krysset är direkt önskvärt. Kan betyda lite mer fart och fläkt.

Bastia vinner & över 2,5 mål spelas som ett kombinationsspel, vilket knåpats ihop av Bet365, till smakrika 6,50 x degen.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 18:30
Speltips: Bastia vinner & över 2,5 mål
Odds: 6,50
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier