17 november 2017 Girona Real Sociedad

Onsdag: Galet betalt säsongsspel i Premier League

Uruselt utbud under veckan, som nämnt. Därför vi hoppade att speltipsa under tisdagen – nu väljer vi, precis som i måndags, att investera i ett långtidsspel. Fokus – Premier League och Stoke City.

Oerhört förtjust av Mark Hughes manskap och tror att de har alla möjligheter att studsa uppåt i tabellen innan spelåret ska summeras – med stor sannolikhet till den övre tabellhalvan; bra mycket större än vad oddssättarna antyder.

Om vi bara tittar till trupperna tillhör Stokes utan tvekan den övre tabellhalvan; man kom nia förra året och nu är man klart förstärkta. Som fotbollsnation och -makt skulle jag vilja påstå att England inte skulle behöva skämmas över att skicka ut Stoke i Europa, även om det blir svårt att nå de platserna.

Grovt underskattade – det är vad Stoke är.

Man öppnade spelåret oerhört illa, om vi bara tar hänsyn till resultaten. Dröjde ända till den sjunde omgången innan den första trean skulle kasseras in. Dock var man under den här perioden förtjänta av ett klart bättre öde; visade positiva tendenser.

Nu har resultaten börjar komma också och man studsat upp till tolfteplatsen – till den övre tabellhalvan skiljer endast en pinne i det jämna mittenskiktet. Att Stoke når upp till topp tio ser jag som favorit över att man inte skulle det.

Därför – spelvärde deluxe när vi får 4,50x av Ladbrokes att Stoke ska hittas på den övre tabellhalvan, eller topp tio som själva spelobjektet heter.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: –
Speltips: Topp tio i Premier League: Stoke
Odds: 4,50
Bolag: Ladbrokes (1 000 kronor bonusspel)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier