15/2 2018 Östersund Arsenal Speltips

Onsdag: Gårdagens trippel nära – nu testar vi en spansk dubbelmacka

Två träffar och en miss i trippeln – det ger ju dessvärre ingen återbäring och gårdagens spel till 5,40x bockar vi av som förlust.

Kör en dubbel under onsdagen istället. Båda spelobjekten hämtas från spanska Primera División och betalar tillsammans 5,28 x insatsen hos klassiska Bet365.

Sevilla – Eibar: Sevilla -1,5 mål (AH) till 2,20

På hemmaplan är Sevilla en stor maktfaktor, inte bara i Spanien utan hela Europa. Helt till skillnad från på bortaplan där de – ursäkta uttrycket – är käpprätt åt helvete värdelösa.

Hur som helst. På andra sidan planhalvan står succélaget Eibar, som nu fallit ihop som ett korthus; förlorat fem av de sex senaste matcherna. Detta medan Sevilla vunnit 14 raka på hemmaplan, de fem senaste med minst två baljor.

Blir att åka av.

Levante – Real Madrid: Real Madrid -1,5 mål (AH) till 2,35

Det tar emot lite att lämna förtroendet i Reals händer just nu, eftersom de uppenbarligen saknar harmoni för tillfället. Derbyförlust senast, vilket innebar att titeln kan räknas som helt körd. Bortom räckhåll.

Dock är det just Levante de möter. Tabelljumbon, i usel form. De förlorade med 0-3 borta mot Villarreal senast och de åtta senaste inbördes mötena har alla slutat i vinster för Real, sex av dem med minst två strutar.

Summa summarum: klasskillnad.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:00
Speltips: Se dubbel ovan
Odds: 5,28
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier