24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Onsdag: Huvudstadsderby i Spanien – kross att vänta?

Två baljor lyckades de lösa, dessvärre inte en tredje – spelet: Derby först till 3 mål missade således till 5,50 x insatsen, men det är bara att skaka bort det.

Håller det kort och koncist här. I spanska Primera División besöker Atlético Madrid Rayo Vallecano – huvudstadsderby! Kan bli en sevärd match är känslan, i alla fall för de som håller på Atlético.

Observera att avsparken är redan 18:10!

Rayo Vallecano kommer ju från en kolossalt värdelös och förnedrande insats mot Real Madrid där förlustsiffrorna skrevs osannolika 2-10. Offensivt håller man helt okej nivå, defensivt är problem allt större. Det var den matchen ett klart bevis på.

Förvisso fick man två röda kort i den första halvleken, men den ursäkten kommer man förstås inte undan med. Nu saknar man dessutom tre defensiva pjäser i Nacho Martinez, Tito samt Raul Baena – tuffa besked.

Atlético åkte också på en käftsmäll senast, när man torskade med 0-1 mot Málaga – men det bröt också en vinstsvit på nio matcher. Svårt att se den formen vara helt borta. Tabelltvåan är av klass i år och här skulle jag inte bli förvånad om det blir en ”proppen ur-effekt”.

Atlético över 3,5 mål spelas till 8,00 x insatsen hos William Hill.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:10, onsdag 30/12
Speltips: Rayo Vallecano – Atlético Madrid: Atlético över 3,5 mål
Odds: 8,00
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier