23 november 2017 Östersund Zorya Speltips

Onsdag: IFK Norrköping inleder starkt till 5,25?

Gårdagens spel gick inte riktigt som vi hade hoppats på, även fall vår teori om att Valetta FC skulle spreta emot bra inledningsvis var helt korrekt. Det är därmed dags att ta nya tag.

Nu riktar vi fokus åt det svenska bidraget i samma kval. IFK Norrköping är laget som vunnit sig själva uppgiften att försöka återupprepa vad Malmö FF gjorde två år i rad – ta sig till Champions League.

Dessvärre har laget hamnat i trubbel redan i sin första omgång (andra kvalomgången) av kvalet. Där står norska Rosenborg BK för motståndet och första mötet slutade med en komfortabel 3-1-seger till norrmännen. Det där bortamålet kan visa sig väldigt viktigt, men nu måste IFK Norrköping vinna med minst två mål på hemmaplan.

Det finns dock ljuspunkter. Laget såg offensivt heta ut mot Östersund senast i Allsvenskan. Därtill är det en fördel att spela på hemmaplan, inte minst då underlaget är en plastmatta. Rosenborg BK spelar – trots att laget huserar betydligt längre norrut – på gräs och är inte lika vana vid plastmatta som IFK Norrköping.

Känslan är att hemmalaget trycker på rejält från början. Här finns ingen tid att spilla. Att utsätta sina gäster för en intensiv, hög press och ett energifyllt anfallsspel direkt i första halvlek kan skrämma och överraska motståndarna – inte minst då de inte är helt vana vid underlaget.

Vi har en känsla av att IFK Norrköping inleder matchen bra, men risken är att gästerna äter sig in i matchen. Att hemmalaget skulle lyckas pilla in en boll i inledningen känns troligt. Därför känns 1-0 i paus till 5,25 gånger pengarna hos Expekt som ett fint skrällspel.

Vill du rygga spelet utan någon som helst risk? Signa upp med Expekt genom att klicka här. Då låser du samtidigt upp ett riskfritt spel på 1 000 kronor. Det är en tusenlapp som kan förvandlas till fem stycken på bara några timmar om spelet sitter.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 19:15, onsdag 20/7

Speltips: 1-0 i paus

Odds: 5,25

Bolag: Expekt


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Gammalt och trovärdigt spelbolag där nya kunder får riskfritt spel värt 1 000 kr.
Hämta ditt riskfria spel här!

Följ oss på sociala medier