19 juli 2018 Nomme Kalju Stjarnan Speltips

Onsdag: Långtidstankar från Primera División…

Rumänien svek stort mot Kazakstan i en avslagen 0-0-match. Nåja, bara att snurra vidare och hoppas att spellyckan kan hittas på annat håll.

NHL startar och det finns massvis av matcher att vraka mellan, speciellt nattmackor. Men undertecknad finner inte starkare intresse för något objekt där.

Kör ut ett långtidsspel jag fungerat att skicka in ett par veckor nu – från spanska Primera División. Vem blir vinnaren?

Givetvis är Barcelona favoriter, följda av Real Madrid. De som inte sällan glöms bort i titeldiskussionen är Atlético Madrid – och visst ska de ha en alldeles utmärkt chans till att få lyfta pokalen, precis liksom spelåret 2013/14.

Individuellt är de två tänkta konkurrenterna i topp överlägsna, men den kollektiva styrka som Atlético besitter ska inte underskattas – något de visat vid upprepande tillfällen.

För tillfället hittas de, Atlético, i topp och vi skulle inte bli förvånade om faktum var detsamma när spelåret ska avrundas…

Atlético Madrid att vinna Primera División spelas till 6,00 x insatsen hos Unibet, som ni får 200% extra upp till 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: –
Speltips: Atlético Madrid att Primera División
Odds: 6,00
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier