19/4 2018 Hammarby IFK Norrköping Speltips

Onsdag: Makalösa spelformen toppas med en EM-skräll

Vilken makalös spelform vi har just nu…

Spelen, till fantastiska odds, har prickat in på löpande band de senaste veckorna och nu står vi, i och med krysset mellan GAIS och Degerfors, på två raka objekt in – till oddsen 3,30 och 4,25 x polletterna. Smakrika kryss, eller hur?

Hoppar fram lite i tiden – till torsdagens kvartsfinalfajt mellan Polen och Portugal, där oddssättarna sticker ut och skänker bort stort spelvärde, menar vi.

Polen har en av de mest intressanta trupperna i Europa – och har framförallt kommit hit de är med ett superbt försvarsspel, kombinerat med stark udd framme i banan. Utan tvekan en utmanare om titeln.

Och Portugal? De har, trots att de nått hit, varit en spelmässig besvikelse. Faktum är att de nått hit trots att inte en enda match vunnit under ordinarie speltid – endast kryss. Kroatien plockades ner på övertid, vilket inte kan ses som rättvisande alls.

Känns som att det är på tiden att Portugal får tacka för deras medverkan i mästerskapet. De har inte varit i närheten av så bra som den kvartsfinalplats de löst visar på…

Polen vinner under ordinarie tid, rak etta, spelas till 4,00 x insatsen hos Bet365.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, torsdag
Speltips: Polen vinner, rak etta
Odds: 4,00
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Följ oss på sociala medier