21/6 2018 Speltips Argentina - Kroatien

Onsdag: Mållöst i derbyt – på nytt?

Stoke föll dessvärre med 0-1 mot Liverpool och vårt skrällspel på värden med -1,0 mål (asian handicap) missade till 5,80x. Förvånansvärt uddlösa var de, ”The Potters”. Hur som haver – vi letar vidare efter nytt skrällvärde.

Vi parkerar vid Camp Nou där ett derby mellan Barcelona och Espanyol ska spelas. Är inne på att det kan bli tillknäppt och målsnålt, precis som det brukar i dessa derbymatcher. Sju av de åtta senaste har bjudit på max två mål och två av de fyra senaste slutat mållösa.

Espanyol visade upp en helgjuten matchplan senast när de möttes för bara fyra dagar sedan; spelade respektlöst och fick Barcelonas spel att hacka. De var välpositionerade, följsamma och lyckades få till många avblåsningar, vilket störde ”storebror” rejält.

Förstås svårare nu på Camp Nou, men en helt okej möjlighet ska Espanyol ha att återupprepa prestationen. Dessutom väntas Arda Turan samt Aleix Vidal debutera för Barcelona efter att ha fått stå vid sidan av under månader på grund av transferreglerna. Kan säkert ta tid innan de hinner acklimatisera sig själva, gjutas in i spelet.

Hade inte blivit förvånad om det blir mållöst på nytt och när vi får 31,00 x insatsen för det – borde väl snarare vara nere runt 15,0x? – tvekar vi inte en sekund på att investera polletterna.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:30
Speltips: Barcelona – Espanyol: First team to score – inget
Odds: 31,00
Bolag: Titanbet (1 000 kronor bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Redbet erbjuder våra läsare en unik bonus värd hela 2 000 kronor.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier