24/5 2018 Trelleborg Brommapojkarna Speltips

Onsdag: Nära sist, ny trippel till 16,15 gånger pengarna idag

Manchester United, Real Madrid och Benfica gjorde alla jobbet igår. Tyvärr föll vår fina fyrling till 14,96 gånger pengarna på att Malmö inte lyckades få med sig minst en poäng från Ukraina.

Idag har vi hittat en trippel med matcher från Champions League och NHL. Dagens spel är hämtat från Unibet, saknar ni konto hos dem får ni 1 000 kr bonus här.

Barcelona – BATE: BATE under 0,5 mål till 1,56

Barcelona har bara släppt in tre mål på deras sju senaste hemmamatcher i Champions League trots tufft motstånd som Bayern München, Manchester City, PSGx2 samt Bayer Leverkusen. Betydligt svagare BATE kommer få det tufft på Camp Nou och under 0,5 mål på gästerna känns som en bra spik till 1,56.

Roma – Bayer Leverkusen: Rak etta till 2,03

Roma kryssade hemma mot Barcelona, ligger bara en poäng från förstaplatsen hemma i Serie A och fixade oavgjort borta mot Bayer Leverkusen. På hemmaplan har Roma till exempel vunnit fyra av fem ligamatcher den här säsongen och de är tvingade att vinna här för att gå vidare. Leverkusen förlroade samtidigt nu senast borta mot Wolfsburg och den raka ettan till 2,03 känns stark.

Chicago Blackhawks – St. Louis Blues: Jonathan Toews gör mål (anytime) och Chicago vinner till 5,1

Chicago är urstarka hemma. Har vunnit sex raka hemmamatcher och sex av de sju senaste hemma mot St. Louis. Gästerna spelade dessutom match mot Kings natten mot onsdag och som vanligt brukar det vara svårt att prestera två kvällar direkt efter varandra.

Toews inledde säsongen med sju raka matcher utan mål men har minst sagt vaknat till liv nu. Han har gjort fem mål på de fem senaste matcherna och är den som driver laget framåt just nu.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, onsdag 4 november
Speltips: Trippel enligt ovan. BATE under 0,5 mål, Roma vinner samt Toews gör mål (anytime) och Chicago vinner.
Odds: 16,15
Bolag: Unibet (Klicka här för 1 000 kr bonus!)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier