19 oktober 2018 Sheffield Wednesday Middlesbrough Speltips

Onsdag: Nytt försök från ”den där jävla Champions”

Gårdagens dubbel – vilken vi hade förhoppningar på att bli smakrik till 24,40x – missade dessvärre med stora marginaler. Framförallt överraskande att Bayern München gick på minan – tyskarna förlorade med 0-2 på Emirates Stadium.

Hur som helst; mer Champions League nu – en ny dubbel. Matcherna vi fokuserar på är Malmö-Shakhtar Donetsk samt Atlético Madrid-Astana, där favoriten känns svag i den ena och stark i den andra matchen.

Malmö – Shakhtar Donetsk: Ettan till 4,55x

Köper inte alls oddssättarnas tankar här. Bortom flötet totalt.

De svenska mästarna har under två års period kört över motståndare av halvdan europeisk nivå på Swedbank Stadion. Vunnit klart över Celtic, Olympiakos, Sparta Prag och Salzburg x2. Mycket meriterande.

Shakhtar Donetsk överskattas. De håller inte alls samma nivå som för några år sedan – mycket på grund av den pågående konflikten i landet – och har förlorat stort mot både Real Madrid och PSG, vilka Malmö klarade av att hålla siffrorna nere mot.

Atlético Madrid-Astana: Atlético -4,5 mål (asian handicap) till 7,50x

Brutal klasskillnad. Europeisk toppnivå mot ett avbräcksfyllt gäng från Kazakstan som förmodligen skulle få stora problem i Allsvenskan. Det luktar – proppen ur.

Atlético brukar inte vara lika sprudlande mot sämre motstånd som sina toppkonkurrenter, men avvärjde exempelvis Malmö med 5-0 och Olympiakos med 4-0 förra året. Gästerna väntas vila flera av sina bästa spelare eftersom en ödesmatch väntar i den inhemska serien senare i veckan dessutom.

Utskåpning – det tror jag på.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, onsdag 21/10
Speltips: Se dubbel ovan
Odds: 34,13
Bolag: Unibet (1 000 kronor i välkomstbonus)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier