23 november 2017 Östersund Zorya Speltips

Onsdag: Palermo får förtroendet i 15:00-matchen

Tisdagsdubbeln var ingen höjdare med facit i hand. Paris Saint-Germain lämnade Zlatan, vilket det också ryktades om inför matchen, på bänken och med en iskall Edison Cavani på topp åstadkoms inte mycket. 0-0 och miss på handikappspelet. Inte heller Sheffield Wednesday förvaltade sitt förtroende till 5,00x borta mot Stoke, men det var ju mer väntat.

Bara att köra vidare…

Håller det enkelt under onsdagen. Fallit för en favorit i Coppa Italia – observera att avsparken är redan 15:00! – och det är Palermo när de tar emot Alessandria. Tror att vi kan vända ett rejält oddsdropp här också, så ni behöver inte bara vara ute i god tid för att inte missa spelstopp utan också för att värdet inte ska klippas av marknaden.

Brukar, i alla fall i detta skede, vara lite farligt att lämna förtroendet hos storfavoriter i cuperna. De stora jättarna tenderar att vara lite mindre motiverade, rotera hejvilt och i vissa fall underskatta motståndet.

Men så ska det inte vara i detta fall. Palermo plockade in Davide Ballardini på tränarposten förra månaden och han har ännu inte lyckats föra laget till seger – 1-1 borta mot Lazio och 0-3 hemma mot Juventus är facit – och här är en perfekt möjlighet att skapa lite andrum, få in lite självförtroende hos spelarna.

Ballardini har uttryckt vilken stor vikt man lägger på den här uppgiften och plockat ut bästa möjliga startelva. Kan roteras på ett par positioner, men en stark elva kommer att offentliggöras – det är säkert.

Alessandria hittas två divisioner neråt i seriesystemet och håller förstås klart sämre kvalitet. Nu får de ställas mot ett uppretat och toppmotiverat Palermo. Proppen ur?

Palermo -2,5 mål (asian handicap) spelas till 4,35x hos Unibet.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 15:00, onsdag 2/12
Speltips: Palermo – Alessandria: Palermo -2,5 mål (asian handicap)
Odds: 4,35
Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier