17 november 2017 Girona Real Sociedad

Onsdag: Spanska cuptankar – till 3,10…

Missat att läsa tisdagens speltips? Det berör lördagens match mellan Stoke och Tottenham i Premier League-omstarten – och kan läsas här!

Håller det kort och enkelt. Kör på samma spel och analys som hos vår systersajt www.Spelbloggare.se – till matchen mellan Huesca och Girona i den spanska cupens andra runda. Spelstopp 19:00, torsdag. 

Två klubbar från andradivisionen, värden med sikte på att överleva och Girona på att studsa upp i seriesystemet. Gästerna med andra ord, på pappret, bättre än Huesca – men skillnaden neutraliseras i och med hemma-/bortafaktorn.

Tätt med andra ord? Ja!

Huesca är dessutom seriens kanske mest defensivt orienterade gäng och har redan kryssat två (av tre) matcher i Segunda División detta spelår. Det höll på bli en tredje senast, men då föll man i slutminuterna. Girona? Ett kryss hittills.

Krysset spelas till 3,10 x insatsen, vilket dukas ut av ett par spelaktörer. Hos Betway – som ni läsare via oss får en unik välkomstbonus hos, på hela 1 500 kronor! – får ni just nu 3,00x och det är spelvärt.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag
Match: Huesca – Girona
Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,10
Bolag: Betway


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Betway ger våra läsare en unik bonus värd 1 500 kr bonus.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier