17 november 2017 Girona Real Sociedad

Onsdag: Tjongskott från Premier League

Fortsatt tunt utbud. Skickar därför ut ett långtidsspel från Premier League – och det känns precis som rätt tidpunkt att slussa in smeten.

Det handlar om skytteligan – vem vinner? I praktiken handlar det om fem kandidater, följande:

1. Harry Kane, 21
2. Jamie Vardy, 19
3. Romelo Lukaku, 18
4. Sergio Agüero, 16
5. Riyad Mahrez, 16

Blir tufft för de två sistnämnda. Glappet är stort och Mahrez är lite i skuggan av sin anfallskollega, just Jamie Vardy. Agüero kan smälla in tre-fyra baljor i en och samma match när han vaknar på rätt sida, men varken han eller City är i målform.

Så. De tre förstnämnda då. Harry Kane är förstås favorit; målar med jämna och täta mellanrum och har två baljor ner till Jamie Vardy – men är favoritskapet inte obefogat stort? Det känns faktiskt så.

En faktor som talar för Vardy är att han och hans Leicester är i förarsätet i titelstriden och att ett relativt tacksamt spelschema väntar under de sju avslutande fajterna. Gillar starkt vad han åstadkommit i landslagströjan under de två senaste veckorna också; stått för två strutar på 120 spelade minuter – mot Holland respektive Tyskland.

Tottenham är fem pinnar bakom Leicester och känns inte lika heta – har dessutom ett tufft spelschema under slutspurten. Kane levererar, men de flesta av hans senaste mål har kommit mot sämre motstånd.

Everton med Lukaku har ingenting att spela för förutom enskilda platser upp och neråt. Logiskt att prestationerna blir mindre helhjärtade framöver. Inte heller samma klass som de ovanstående?

Jamie Vardy flest mål i Premier League klipper vi till 6,00 x polletterna. Finns bland annat hos Betsafe.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: –
Speltips: Jamie Vardy flest mål i Premier League
Odds: 6,00
Bolag: Betsafe (UNIK: 1 500 kronor bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Redbet erbjuder våra läsare en unik bonus värd hela 2 000 kronor.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier