15/2 2018 Östersund Arsenal Speltips

Onsdag: Vinna (stort) eller försvinna – fokus från kvällens avgörande CL-batalj

Gick inte som tänkt med tisdagens CL-dubbel – båda spelobjekten missade och vi får istället försöka ro in fina siffror från onsdagens matcher istället. Tar sikte på en av dem, där förhandsfavoriten borde kunna löpa ifrån.

Olympiakos – Arsenal: Arsenal -1 mål (3-vägshandikapp) till 3,75

Grekland och bortaplan – det är, som bekant, inte den snällaste uppgiften man kan ställas inför, men här borde Arsenal kunna rycka ifrån och plocka en bekväm vinst.

Det är ju nämligen det som krävs för att avancera vidare – vinst med minst två baljors marginal eller en om de själva lyckas få in minst tre stycken.

Trots skadebekymmer skiljer det ett snäpp här. Olympiakos har inte kvalitéerna att utmana i Europa, det har Arsenal – även om man får det svårt mot den absoluta toppen. Ersättarna till de skadade spelarna stod dessutom för en bra prestation i 3-1-vinsten över nästjumbon Sunderland senast. Exempelvis Joel Campbell hamnade i målprotokollet.

Känns som allt eller inget – antingen kör Arsenal över sina motståndare, eller så faller de för trycket och slutspelschanser dör fort. Vi lutar åt det förstnämnda…

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 9/12
Speltips: Arsenal -1 mål (3-vägshandikapp)
Odds: 3,75
Bolag: Mybet (1 000 kronor bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier