23 november 2017 Östersund Zorya Speltips

Onsdag: Wincast till hisnande 201,00 x polletterna

Målsnålt vart det inte, trots att förutsättningarna tidigt blev som väntade – Sevilla dödade matchen mot Real Betis direkt med sitt 1-0-mål i den fjärde minuten. Under 0,5 mål i andra halvlek till 4,33 missade dessvärre.

Kaxar till det med en wincast till hisnande 201,00 x polletterna här. Fokus på cupderbyt mellan Espanyol och Barcelona.

Det första mötet slutade hela 4-1 till Barcelona och möjligheten för att Espanyol ska vända på steken får betraktas som närmast noll, men det är ett derby och Espanyol har visat upp stor vilja i matcherna mot Barcelona. Gått till överstyr vid vissa fall, men relativt positiva resultat brukar man ändå bruka lösa mot stadsrivalerna.

Gästerna väntas rotera en del; toppstriden i Primera División är prioritet ett. Men detta är också en bra chans att fortsätta spela in nyförvärven Arda Turan och Aleix Vidal varmare i kostymerna. Båda har, trots att de inte spelat tävlingsmatcher på månader, ändå imponerat.

Arda Turan är en spelare som undertecknad tror kommer bli extremt betydelsefull för katalenerna, såväl defensivt som offensivt. Ännu har han inte involverats så mycket i offensiven – men det kommer med tiden. Han är inte i Barcelona för att vara en defensiv städgubbe på mittfältet…

God möjlighet för honom att kliva fram när det är en, på pappret, närmast betydelselös batalj och viss rotation kan vänta. Men Espanyols vinstchans ska inte undervärderas; om det slutar exempelvis 2-1 eller 1-2 spelar liksom inte så pass stor roll för Barcelona.

Arda Turan första målet och Espanyol vinner matchen spelas. Wincasten kan knåpas ihop under fliken ”Spelare” hos Bet365.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 21:00
Speltips: Espanyol – Barcelona: Wincast – Arda Turan första målet och Espanyol vinner matchen
Odds: 201,00
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier