15/2 2018 Östersund Arsenal Speltips

Onsdag: Zlatan var nära, nära – nu håller vi tummarna för italiensk skräll

Första målet, det antecknades herr Ibrahimovic för – chanser för ett andra fanns, men med lite oflyt och viss oskärpa lyckades supersvensken inte få in en andra balja. Således miss på spelet till 7,50 x insatsen.

Bortskämda fortsätter vi bli med klassfotboll. Två nya matcher från Champions League-åttondelsfinalerna – vi tar sikte på den hetaste av dem, mellan Roma och Real Madrid. Förstår inte alls hur oddssättarna resonerar därifrån och testar en skrällpollett på italienarna.

Det är klart. Över 180 minuter bör Real Madrid vara numret större än Roma, men att italienarna ska vara chanslösa i hemmamötet? Inte en chans.

Real Madrid har varit lite väl ojämna under spelåret och fallit dit, helt oväntat, då och då. Och på hemmaplan är italienska klubbar erkänt starka ute i Europa. Roma fixade exempelvis oavgjort mot Barcelona i gruppspelet.

Formen för italienarna är dessutom tillspetsad perfekt tajmat till fajten. Fyra raka matcher har vunnits och offensiven klickar som för ett par månader sedan.

Att minnas är, senast Real Madrid ställdes mot italienskt motstånd, Juventus mer bestämt, 2014, blev det en 0-1-förlust.

På det saknar spanjorerna också Gareth Bale, skadad. Oerhört tufft avbräck.

Summa summarum – den raka ettan är spelvärd till 4,50x.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45
Speltips: Roma vinner, rak etta
Odds: 4,50
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier