19/4 2018 Hammarby IFK Norrköping Speltips

Onsdagen: Den satta 5,10-oddsaren följs upp med en 6,50-taggare!

APOEL fick in såväl 1- som 2- och 3-0 på stopptid mot Rosenborg – och vår minushandikapp på cyprioterna prickade alldeles utmärkt fint till 5,10 x insatsen. Örgryte kunde däremot inte förvalta deras förtroende och det spelet får vi pricka av som torsk.

Dock, allt som allt – vilken återbäring!

Med den satta skrällen fäst i minnet, tar vi oss an ännu en CL-kvalfajt – returen mellan Celtic och Astana på Celtic Park. Kan kazakstanierna skrälla till det, möjligen?

Undertecknad är inte alls imponerad av den trupp som Brendan Rodgers, Celtictränaren, fogar över och de kan mycket väl bli en besvikelse under spelåret – och ute i Europa brukar man inte sällan överskattas från spelbolagens sida.

Heller har det inte sett bra ut under försäsongen eller i CL-matcherna. Exempelvis förlorades bortamatchen mot Lincoln Red Imps, från Gibraltar (!), innan man ”bara” kunde vinna med 3-0 hemma.

Även i det första mötet här, hackade Celtics maskineri medan Astana stod för en fin prestation. Skottarna ska vara tacksamma över den kvitteringsbaljan som man fick in, till 1-1.

På hemmaplan brukar Celtic vara en helt annan maktfaktor kontra borta, men Astanas skrällmöjlighet ska inte viftas bort…

Den raka tvåan spelas till 6,50 x polletterna hos Bet365. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett här och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus!

 

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45
Match: Celtic – Astana
Speltips: Astana vinner, rak tvåa
Odds: 6,50
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier