6/6 2018 Belgien Egypten Speltips

PREMIÄR: Fyrling till 45,08 först ut

Superspelen.se är den nya sidan för dig som tycker om sportbetting och vill spela höga odds. Varje dag kommer vi presentera ett speltips som kan vara allt från en skräll, ett kombinationsspel eller ett långt system men alla spel komma ha en sak gemensamt – höga odds.

Vårt premiärspel blir en hockeyfyrling med spelstopp under tisdagskvällen som betalar hela 45,08 gånger pengarna hos Comeon! Saknar ni konto hos dem får ni hela 3 000 kr bonus här! Tre av matcherna spelas den 14 men Malmö – Luleå har nedsläpp den 13. Läser ni detta under onsdagen kan ni köra de övriga som en trippel till 22,54.

Malmö – Luleå: Sex mål eller fler till 2,0

Två lag med stark offensiv men med stora problem sett till defensiven. Båda lagen vann med hela 7-4 i sin senaste match och båda lagen saknar bra målvakter just nu. Till 2,0 är över 5,5 mål (eller Sex mål eller fler som ComeOn kallar det) givet.

Rögle – Skellefteå: Rak etta till 3,7

Skellefteå kommer verkligen sakna kapten Jimmie Ericsson som är avstängd och laget har gått trögt och ligger faktiskt bara sjua efter att de bara tagit fem poäng på fyra bortamatcher. Rögle kan samtidigt ställa till det för alla lag på hemmaplan där de bland annat slog Linköping med klara 3-0 i slutet av september. Till nästan fyra gånger pengarna känns ettan lockande.

Frölunda – HV71: Frölunda -1,5 mål till 1,93

Frölunda hade sju raka segrar men stod för säsongens bottennapp nu senast när de förlorade mot Brynäs. Nu på hemmaplan kommer de givetvis vilja studsa tillbaka och vad sägs om deras målskillnad på 19-6 på deras fyra hemmamatcher den här säsongen? HV71 saknar flera viktiga gubbar och har nu förlorat fem raka matcher med målskillnaden 8-21. På bortaplan har de förlorat samtliga matcher, nu senast 7-4 mot Luleå. FHC har dessutom fem raka hemmasegrar mot HV71, nu senast med hela 5-0.

Asplöven – Björklöven: Rak etta till 3,15

Björklöven inledde säsongen starkt med fyra segrar på de fem första matcherna men har följt upp det med att förlora tre av de fem senaste. Asplöven har två riktiga käftsmällar på bortaplan bakom sig men har vunnit fyra av deras fem hemmamatcher den här säsongen. Den här matchen flyttas dessutom till Luleå för att få in en ännu större publik och Asplöven har sett starka ut under tidigare matcher som de flyttat till Luleå. Revansch efter deras tuffa bortaförluster nu? Till oddset 3,15 smakar ettan bra.


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Marknadens högsta bonus, hela 3 000 kr!
Hämta din bonus här!

Speltips – snabbfakta

  • Spelstopp: kl 19:00, tisdag 13/10
  • Speltips: Fyrling, se ovan.
  • Odds: 45,08
  • Bolag: Comeon

Räkna ut din vinst

För att rygga spelet, öppna konto hos ComeOn här och få 3 000 kr bonus!

Följ oss på sociala medier