9/4 2018 Brage Gefle Speltips

Söndag: Allt talar för Chelsea – vinner stort mot jätten?

Eibar var inte med från start och trots två sena baljor förlorades matchen mot Celta Vigo. Miss på 2/2 (HT/FT) dessvärre – lite motvind just nu, men över det hela har spelformen sett mycket stark ut de senaste veckorna.

FA-cupen nu istället. Chelsea mot Manchester City i den femte rundan.

1,87x för att Chelsea ska värja undan Manchester City. Låter ju på förhand som ett stort skämt, men det finns anledningar till att oddset är så pass lågt – och att det ändå hittas fantastiskt värde i siffrorna. Hade själv, som oddssättare, plitat ner oddset runt 1,60x.

För all del, City har varit mycket starkare än Chelsea under spelåret. Här handlar det dock om motivation – det finns i Chelsea, inte i City.

Chelseas möjlighet att nå ut i Europa är just via – FA-cupen. City löser det via seriespelet; är dessutom mitt i en brinnande titelstrid samt att CL väntar kommande vecka. Sett en del spekulationer runt en Cityelva – det är skrämmande. Toppspelarna ställs sannolikt alla vid sidan av.

Chelsea att vinna båda halvlekarna spelar jag till 5,25x hos Mybet med glädje. Andra typer av spel till deras favör är också tänkbara investeringsobjekt.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 17:00
Speltips: Chelsea vinner båda halvlekarna
Odds: 5,25
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier