15/1 2018 Manchester United Stoke City Speltips

Söndag: Blandat från England och Italien

Stoke höll inte för favoritskapet och vi var inte ens nära att kunna räkna in -2,5 mål (asian handicap) på dem, mot Watford. Istället 0-2 – den såg jag verkligen inte komma. Praktskräll.

Mål, mål, mål. Det hoppas vi på när veckan ska avslutas. Vi har valt ut tre överspel på 2,5-målslinan, två från Serie A och ett från Premier League när vi snickrat ihop en trippel som känns mer än lovande på förhand.

Chievo – Napoli: Över 2,5 mål till 2,10x

Kalasform på Napoli – seriens kanske starkaste offensiva kraft. Möter ett mer tillbakalutat Chievo, men det är just Napoli som väntas sätta takten här. Fortsatt ljust på skadefronten och med alla fina vinster i ryggsäcken är det såklart som man kommer vilja fortsätta med den positiva, underhållande och effektiva anfallsfotbollen.

9 av Napolis 11 matcher detta spelår har klivit över 2,5 mål och Chievo kommer senast från en öppen, chans- och målrikt match mot Genoa, vilken det till slut blev förlust med 2-3 i.

Fiorentina – Roma: Över 2,5 mål till 1,95x

Kalasmatch på schemat. Toppen mot toppen i fantastiska Serie A – två lag som verkligen är starka framåt medan de defensiva kvalitéerna är desto mer begränsade.

Roma spelade 4-4 borta mot Bayer Leverkusen i veckan och det var en svängig och underhållande batalj – deras sjunde raka med minst tre mål. Fem raka för ”Violerna från Firenze”.

Manchester United – Manchester City: Över 2,5 mål 1,80x

Ett derby som på flesta sätt är av stark derbykaraktär – på andra sätt inte. Mer skönspel än vad man annars kan bli van med: 8 av de 10 senaste inbördesmatcherna har innehållit minst tre strutar och båda parterna har en radda av målrika matcher bakom sig.

Minus för spelet med Sergio Agüeros skada, men Citys offensiv är bred och även utan honom har man levererat.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 15:05, söndag 25/10
Speltips: Se trippel ovan
Odds: 7,4
Bolag: Mybet (1 000 kronor bonus!)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier