Söndag: Fotbollstrippel till 19,01

Å ena sidan var vi helt rätt ute, å andra sidan helt fel i fredagens rek från FA-cupmötet mellan Exeter City och Liverpool.

Hur vi var rätt ute; det var bra mycket jämnare än vad oddssättarna trodde det skulle bli – matchen slutade 2-2, men det var med mersmak för Exeter – och hur vi var fel ute; Christian Benteke var totalt under isen. Iskall. Hade knappt en enda vettig möjlighet under hela matchen.

Därmed missade wincasten – Benteke första målet och Exeter vinner till 86,00x.

Lördagsspelet hoppade vi och nu kör vi fullt ut när fotbollsveckan ska summeras. Flera fina matcher att se fram emot under söndagen.

Spelar en trippel från Bet365 till 19,01 x insatsen.

Sampdoria – Juventus: Juventus över 2,5 mål till 3,25

För all del; Sampdoria är starka på hemmaplan. Men här råder det klasskillnad så det sjunger om det.

Defensiven är Sampdorias akilleshäl. Flest mål av lagen i topp 16 har släppts in och nu senast var man nära att tappa 3-0 i derbyt borta mot Genoa, när man började darra rejält mot slutet. Dock kom man undan med 2-3 – det skulle man inte ha gjort med en liknande prestation mot ett Juventus som sprudlar av offensiv glädje.

Mästarna är oerhört formstarka och har fått in minst tre baljor i fyra raka matcher. Den sviten bör kunna stärkas.

Tottenham – Leicester: Tottenham håller nollan till 2,25

Fallet. Är det här?

Leicester har tappat sin förstaplats i serien och allt talar för att man kommer fortsätta sjunka i tabellen. Inte ett enda mål har man fått in på de tre senaste matcherna – mot Liverpool, Manchester City samt AFC Bournemouth – och nu saknas dessutom den i särklass mest betydande spelaren, anfallaren Jamie Vardy.

Tottenham kommer, precis liksom Leicester, rotera i startelvan – men har en klart större bredd och kan ställa ut en slagkraftig startelva. Defensiven är fin och med 16 insläppta är man bäst i Premier League på den fronten.

0/1/2-0?

Inter – Sassuolo: Inter vinner och håller nollan till 2,60

Förstaplatsen innehas fortfarande – Inter ser ut att bli att räkna med i striden om scudetton. Det är inte seriens mest stjärnspäckade trupp, men kollektivet är imponerande starkt – man jobbar hårt för varandra.

Nu efter uppehållet stod man för en stabil prestation när man vann över formstarka Empoli med 1-0 på bortaplan. Defensiven, fortsatt solid. Faktum är att nollan också hållits i 11 av Inters 12 Serie A-vinster.

Sassuolo har överraskat under spelåret och är sjua, men det skulle inte förvåna om de dippar i tabellen. En bra bit skiljer det i alla fall upp till Inter. Offensivt är man inte heller speciellt vassa.

Ännu en vinst och hållen nolla för serieledarna? Jo, det är känslan…

Flervalsbonus

Ni har väl inte missat Bet365’s flervalsbonus? Sätt ihop en kombination på europeisk fotboll och få en oddsboost på kupongen.

Följande gäller:

Tripplar; 5% bonus
Fyrlingar: 10% bonus
Femlingar: 10% bonus
Sexlingar: 20% bonus
7-val: 30% bonus
8-val: 40% bonus
9-val: 50% bonus
10-val 60% bonus
11-val: 70% bonus
12-val: 80% bonus
13-val: 90% bonus
14-val: och uppåt 100% bonus

Varför inte testa på den här kombinationen ovan?

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 12:30
Speltips: Se trippel ovan
Odds: 19,01
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier