23/4 2018 Genoa Hellas Verona Speltips

Söndag: Kan danskarna skrälla i Junior-VM?

Leicester stod tyvärr för en plattmatch mot Liverpool och torskade med 0-1 på Anfield, vilket innebar att vårt speltips – Leicester -1,5 mål (asian handicap) – missade till 9,00 x insatsen. Lika bra att rulla vidare direkt, ladda om batterierna.

Tar sikte på Junior-VM – och som vi vet är matcherna oerhört svåra att förutspå där. Danmark och Schweiz möter varandra; där har vi en storfavorit enligt oddssättarna, men skrällen borde väl inte vara så långt borta?

Gruppens, på pappret, svagaste lag, Danmark, ska försöka ställa till det för ett Schweiz som torskade med 3-8 mot Sverige i premiären. Danmark har ännu inte hunnit spela och avverkar sin premiär här. Piggare ben?

Visst är Schweiz den bättre parten, men Danmark bör ändå inte underskattas; finns ändå en del kvalitéer i truppen. Schweiz imponerade inte alls under lördagen, spelade osammanhängande och verkade lite ur balans.

Klart annorlunda trupper nu förvisso, men Danmark vann faktiskt fjolårets identiska möte med 4-3. Kan de skrälla på nytt, månne?

Raka ettan spelas till fina 7,50x.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, söndag 27/12
Speltips: Danmark – Schweiz: Raka ettan
Odds: 7,50
Bolag: Betway


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Betway ger våra läsare en unik bonus värd 1 500 kr bonus.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier