15/1 2018 Manchester United Stoke City Speltips

Söndag: Lördagsotur blir till söndagsglädje?

Vissa missar känns mer än andra. Gårdagens Premier League-dubbel till 15,12 var en av dessa – West Ham levererade och vann med 2-0 över Liverpool och Sunderland vann även de mot Aston Villa, dock utan att hålla nollan intakt. Gör alltid ont att falla på målsnöret.

Håller det till ett singelspel under söndagen – från matchen mellan Valencia och Real Madrid. Gästerna överskattas rejält och det lämnar oss med skrällvärde åt andra hållet.

Rafael Benitez är en pressad tränare, trots att Real Madrid fortfarande är inblandade i titelracet. Resultaten de senaste veckorna har också varit fina, men i spelet har stora problem blivit synade – mot Rayo Vallecano var man i 1-2-uppförsbacke tills motståndarna fick två spelare utvisade och då vändes siffrorna till häpnadsväckande 10-2 och inte heller imponerade man överdrivet i 3-1-vinsten över Real Sociedad senast.

Tuffare nu. Valencia håller fin kvalité, men inte alls hittat rätt under spelåret. Den hyfsat färska tränaren Gary Neville har ännu inte fått smaka på segerns sötma sedan han tillträdde i i december. Passande att få en reaktion nu, i en toppfajt mot ett inte fullt harmoniskt Real?

Båda parter är desperata efter tre pinnar och det kan mycket väl bli på tal om ren hawaiifotboll. Brukar dessutom bli målrikt och underhållande när dessa två möts. Förra årets identiska möte vann Valencia med 2-1 – ännu fler mål nu, men samma vinnare?

Kombinationsspelet Valencia vinner & över 3,5 mål spelas till 18,00x hos Betsafe. Klara värdesiffror.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:30
Speltips: Valencia – Real Madrid: Valencia vinner & över 3,5 mål
Odds: 18,00
Bolag: Betsafe (1 500 kr bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier