15/1 2018 Manchester United Stoke City Speltips

Söndag: Manchester United fortsatt överskattade…

Stoke var nära att vända på pannkakan mot Chelsea, men 1-1 skrevs slutresultatet på Stamford Brigde och den raka tvåan till 7,50x bockas av som torsk. Spelformen sitter inte där, men det får dröja när vi spelar till sådana odds. Sedan starten har vi ändå, allt som allt, haft stor lycka.

Lördagens bästa speltips hittar vi från Premier League – och visst är det ett skrällobjekt. West Bromwich mot Manchester United…

Ren och skär galenskap att Manchester United är så pass stora favoriter på förhand – 1×2-marknaden står i 4,33-3,40-2,05 – och valet av sida är självklart. I min bok ska WBA vinna det här i minst ett av fyra försök.

Skadelistan är fortfarande fullproppad för Manchester United och att Marcus Rashford nu är en startspelare hos de röda djävlarna visar på hur löjligt stora problem man har. Nu har förvisso 97:an presterat över förväntan, men inte ska han vara en startspelare i en lag som jagar en topp fyra-placering?

West Bromwich är i superb form. 2-2 borta mot serieledande Leicester senast följde upp två raka vinster – hemma mot Crystal Palace och borta mot Everton. Grymt facit.

Ettan finns till 4,33 x insatsen hos Bet365 – vi tackar hjärtligt.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 17:00
Speltips: West Bromwich vinner, rak etta
Odds: 4,33
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier