8 augusti 2018 Speltips Sundsvall Norrköping

Söndag: Monsterodds i Allsvenskan!

Real Betis åkte på stortorsk av Real Madrid och den 8,50-oddsaren kan vi bara radera ur minnet. Men ja, det var ju ett rejält långskott också.

Allsvensk seriefinal väntar under söndagen när serieledande Malmö FF besöker IFK Norrköping på Östgötaporten. En bortavinst skulle innebära att serien är avgjord, åtminstone i praktiken då det skulle innebära att sju pinnar skiljer dem åt med fyra matcher kvar att spela.

Bara ett par veckor innan uppehållet var IFK faktiskt i förarsätet i jakten på Lennart Johanssons pokal, men de fick rejäl frossa; förlorade med tennissiffrorna – var kom den ifrån?! – 0-6 borta mot AIK och blev dessförinnan utspelade av Djurgården inför hemmapubliken. Då, förlust med 1-3.

Nja, som Norrköping uppträtt på sistone kan mycket väl en överkörning vara att vänta…

Mindre tro får vi inte på Malmö i och med deras tre uppradade vinster före uppehållet och senast värjdes hemmastarka Häcken undan med 4-2 på bortaplan.

Malmö -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – finns till 5,00 x insatsen och det är ett extremt överodds. Det är inte bara ett monsterodds, utan ett spel som ska ha alla möjligheter att sitta.

Spelet hittas hos Unibet och hos dem får ni 200% extra upp till 1 000 kronor – sätt in 500 kr och få 1 500 kronor att spela för!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 15:00
Match: Norrköping – Malmö
Speltips: Malmö -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 5,00
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier