Söndag: Resultattips till 7,50 gånger pengarna!

Då är vi tillbaka efter ett par dagars uppehåll och nu väntar fokus på allsvensk fotboll. Här finns som bekant en hel del pengar att hämta, inte minst då det skrälls i matcher till höger och vänster.

IFK Göteborg tar sig till Tele 2 Arena för att möta Hammarby IF. Det här blir andra gången på två veckor som Blåvitt är på samma arena. Senast blev det en 3-1-förlust mot Djurgårdens IF.

Den här gången känns en förlust mer osannolik. Hammarby har nämligen inte vunnit mot Blåvitt sedan 2007 och är helt enkelt ett klart svagare lag. Formen talar inte heller för Bajen.

Å andra sidan har IFK Göteborg fokus på sitt playoff till Europa League, där laget behöver försvara sin 1-0-ledning från det första mötet mot Qarabag. Returen spelas på torsdag och frågan är om Blåvitt mentalt och fysiskt orkar ta den här matchen mot Bajen på fullt allvar med tanke på vad som komma skall?

Vi tror att det här kommer att spela in. Därför känns en poäng till hemmalaget sannolik. Men att Bajen skulle vinna? För första gången på nio år? Med en så pass risig form, samt med Pa Dibba och Fredrik Torsteinbø borta? Nej, det tror vi inte. Resultatspelet på 1-1 däremot lockar. Båda lagen är tillräckligt bra för att göra mål, men någon målfest mäktar de inte med.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 15:00, söndag 21/8

Speltips: 1-1 (full tid)

Odds: 7,50

Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Följ oss på sociala medier