23/4 2018 Genoa Hellas Verona Speltips

Söndag: Skrällpolletter skickas in från Italien

Om ni undrar varför vi undvek att speltipsa under lördagen, var orsaken en blandning mellan tidsbrist och få funna spelobjekt av intresse.

Finns däremot en hel del att välja och vraka mellan när veckan ska summeras. Fallit extra hårt för ett skrällspel från den italienska Serie A-toppfajten mellan Juventus och Fiorentina i Turin. Oddsen känns något skevt satta på förhand.

Juventus har börjat leverera efter mardrömsstarten på spelåret och faktiskt beblandat sig i kampen om scudetton efter flera veckor av positiva resultat. Tycker dock inte att mästarna imponerat fullt ut i alla matcher och nu senast åkte man på en reaktion: 0-1-torsk borta mot Sevilla.

Gästande Fiorentina kommer till spel med fin form och har visat upp en extrem högstanivå under året. Finns flera exempel; det mest tydliga kanske 4-1-vinsten borta över serieledande Inter i slutet av september. Vaknar spelarna på rätt sida ska man kunna skaka om Juventus…

Att värden ska vara stora favoriter – såklart. Men ja, 7,00 x insatsen för den raka tvåan är inte motiverat och det finns bra med värde i de siffrorna. Bäst odds erbjuder William Hill i skrivandets stund.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, söndag 13/12
Speltips: Juventus – Fiorentina: Raka tvåan
Odds: 7,00
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier