Söndag: Spel till 5,0 gånger pengarna inför dagens PL-fight

Liverpool gästar Newcastle i söndagens enda match från Premier League och vi har hittat ett handikappspel som något oväntat betalar hela fem gånger pengarna.

Liverpool har verkligen fått fart på sitt spel under Jürgen Klopp. De har inför söndagens match hela fyra raka segrar och de har faktiskt bara en förlust på deras 17 senaste matcher.

Nu senast var dessutom Daniel Sturridge tillbaka och han passar som handen i handsken i ett lag som styrs av Klopp. Succén var ett faktum och Liverpool vann med hela 6-1 borta mot Southampton. Liverpool har nu gjort tio mål på deras två senaste bortamatcher vilket är otroligt imponerande. Inte minst 4-1-segern borta mot City var ett riktigt styrkebevis.

Newcastle har samtidigt två raka förluster med målskillnaden 1-8 bakom sig och vi kommer spela Liverpool -2,5 mål som betalar hela 5,0 gånger pengarna. Newcastle är väldigt ojämna och har en tendens att falla ihop totalt när de väl förlorar. Deras fyra senaste förluster har alla varit med minst tre måls marginal och målskillnaden i de fyra senaste förlusterna är 2-17.

Läge för ny kross?

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 17:00 söndag 6/12
Speltips: Liverpool -2,5 mål
Odds: 5,0
Bolag: Unibet, Klicka här får ni 200% bonus upp till 1 000 kronor hos Unibet!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier