19/2 2018 Blackburn Rovers Bury Speltips

Söndag: Starka favoriter skapar smakrik dubbel till tvåsiffrigt

Retfullt nära hela veckan. Endast den raka vinsten på Everton borta mot West Ham missade från vår lördagsfemling till maffiga 30,18 x polletterna – 1-1 slutade matchen – men vi rekommenderade också den som ett system med fyrlingar och för de som hakade på det tåget är det bara att gratulera till pengaregnet.

Nu väljer vi att steppa ner lite i nivå – testar en dubbel till 10,37 x insatsen.

Napoli – Udinese: Napoli -2,5 mål (asian handicap) till 3,05x

Inte mycket att fundera över här. Napoli och hemmaplan är, som säkert bekant, en kombination som brukar innebära succé. Det är alltid full fart framåt och de offensiva krafterna står starka; anfallet med Gonzalo Higuaín i spetsen bildar en sylvass trio som sett till att sex raka hemmamatcher vunnits, och tre av dessa med 5-0.

Udinese håller inte märkvärdig Serie A-klass och huserar en bit nere på den undre tabellhalvan. Saknar nu en rad startspelare, varav flera av stor betydelse.

3/4-0? Över tredubbelt betalt smakar bra.

Sevilla – Real Madrid: Real Madrid -1,5 mål (asian handicap) till 3,40x

Sevilla är förvisso också toppmaterial i den spanska klubbfotbollen, men inte i närheten av på samma nivå som exempelvis Barcelona och just Real Madrid. Formen är inte alls bra med två raka förluster och nu senast förlorade man med 1-3 hemma mot Manchester City i Champions League.

Gästande Real Madrid fortsätter imponera enormt och kan vid händelse av en vinst befästa sin förstaplats i Primera División. Man har inte förlorat på 16 matcher, vann med 1-0 hemma mot PSG senast och plockade exempelvis ner toppkonkurrenten och hemmastarka Celta Vigo med 3-1 veckan dessförinnan – på bortaplan.

3,40x tänker i alla fall inte jag blunda för.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 18:00, söndag 8/11
Speltips: Se dubbel ovan
Odds: 10,37
Bolag: Unibet (1 000 kronor i välkomstbonus)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier