Söndag: Succén fortsätter! Fjärde raka in?

Vi är inne i den bästa streaken på spelfronten sedan sajten öppnade dörrarna för omvärlden. Tre raka tips – till 4,20, 4,60 och 4,30 x smeten – har prickat rätt. Målet är att erbjuda fler vinnande spelobjekt – varför inte redan nu?

Kör vidare med ännu en favorit som får förtroendet, till liknande odds som de senaste vinsttipsen. Serieledande Leicester borde kunna mala ner Sunderland utan större problem, eller hur?

Klasskillnad. Det är trots allt tredjejumbon som tar emot serieledaren.

Bättrad form för Sunderland de senaste veckorna – fyra kryss har radats upp efter varandra – men spelschemat samtidigt varit tacksamt. Tufft motstånd nu och det borde vara – tillbaka på förlustspåret.

Leicester har vunnit fyra fajter i följd, dock alla med uddamålet. Inte alltid presterat toppfotboll ute på planerna, men det visar på en oerhörd styrka att kunna vinna fotbollsmatcher i alla fall. Om man kan få Sunderland lite i banan kan säkert två eller tre baljor kontras in. Defensiven är urstabil, så det borde i så fall räcka till en klar vinst.

-1,5 mål (asian handicap) på Leicester spelas till 4,50x hos Unibet. Nya kunder hos dem får 200% extra upp till 2 000 kronor här. 

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 14:30
Speltips: Leicester -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 4,50
Bolag: Unibet  (1 000 kr välkomstbonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier