Söndag: Wincast inför årets match i Frankrike, Marseille – PSG

Gårdagens skrällspel till 6,0 gånger pengarna att Leicester skulle vinna borta mot Manchester City satt fint. Hoppas ni hängde med!

Idag är det dags för Le Classique som utan tvekan är årets match i Frankrike. När de gamla rivalerna Marseille och PSG drabbar samman brukar det bli magiska matcher.

Men frågan är om PSG blivit för dominanta och tagit bort mycket av det charmiga med detta möte. PSG har trots allt vunnit åtta raka matcher mot Marseille nu med målskillnaden 17-4.

Den här säsongen är det värre än vanligt. PSG toppar tabellen hela 21 poäng före tvåan Monaco och 32 poäng före Marseille som ligger nia. Faktum är att om PSG vinner söndagens möte har de mer än dubbelt så många poäng som Marseille vilket är smått otroligt.

Vi tror med andra ord på PSG här men tvåan ger bara runt 1,7 gånger pengarna. Vi driver därför upp oddset genom att kombinera det som en wincast med att Zlatan gör matchens första mål som betalar 5,0 gånger pengarna hos Unibet.

Zlatan gör en otroligt stark säsong och är glödhet just nu. Han gjorde mål nu senat och har gjort mål i fem av de sex senaste matcherna. För att kompensera efter den enda mållösa gjorde han två mål i matchen efter. Han toppar även den interna skytteligan väldigt dominant med 20 mål mer än tvåan Cavani och trean Di María har tillsammans. Det är även just Zlatan som gjort matchens första mål i tre av de sex senaste matcherna för PSG.

Zlatan gjorde dessutom båda PSG:s mål nu sensat mot Marseille i oktober. Till fem gånger pengarna känns detta spelet givet.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 21:00, söndag 7 februari
Speltips: Wincast, PSG vinner och Zlatan gör första målet
Odds: 5,0
Bolag: Unibet (Klicka här för 1 000 kronor bonus!)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Marknadens högsta bonus, hela 3 000 kr!
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier